Noen praktiske tips med på veien!

Sjelevinningstekst og spørreundersøkelse:
Vi anbefaler deg å bruke sjelevinningsteksten og spørreundersøkelsen for å komme i prat med mennesker ute på gata. Vi har veldig gode erfaringer med begge!

Tillatelser:
Prat med kommunen å få tillatelse til å ha stand på torget eller i gågata i din by. Festivaler og andre store arrangement er også fine anledninger. Det kan også være en mulighet å få stå på et kjøpesenter, men spør senterkontoret først. Få med deg noen kristne venner og still dere fram. Du vil bli overrasket over hvor lett dette er.

Promotere de kristne i byen:
Vårt ønske er at Gud i din by! ikke skal promotere en viss kirke, menighet eller organisasjon utad, med de kristne i byen. Fint om flere fra flere menigheter er med på standen. Det er en selvfølge at du tar med deg de du får be for til din menighet, eller anbefaler en annen for dem i nærheten av der de bor.

Oppfølging:
Ved å sende kopi av spørreskjemaene eller navn og adresse til folk du har bedt for så vil vi sende dem en bibel, en DVD og litt litteratur om hva det vil si å bli en kristen. Vi vil da også jevnelig oppdatere vår statistikk over hvor mange som har tatt imot Jesus gjennom Gud i din by! i Norge. Send oss gjerne vitnesbyrd over hva du har fått oppleve, bilder og film fra standen o.s.v. Dette vil være til stor oppmuntring for andre.